avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Doua condamnari - suspendare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Doua condamnari - suspendare?

buna ziua va rog mult sa-mi spune-ti daca are o fapta cu suspendare de 1 an si intre timp are alta fapta care i-a dat deaja 6 luni acum i-a dat condamnare 1 si 6 luni infractiune privind circulatia drumurilor publice mai poate face ceva?am inteles ca daca are coada nu scapa de puscarie,dar ma gandeam poate mai e vreo varianta
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:06, 11 Ianuarie 2011
Daca a 2-a infractiune ar fi comisa din culpa ati putea beneficia din nou de suspendarea conditionata.Insa imi imaginez ca ca este vorba despre alcool la volan sau altceva.Dupa lege ar trebui sa vi se revoce suspendarea primei pedepse si sa o executati.La prima pedeapsa se adauga si a doua( fara a se contopi).
deci numai merge facut nik si se executa pedeapsa un an coada si 6 luni de acum nu merge suspendare peste suspendare?sau o amenda ceva
Daca faptele sunt concurente se poate sa ramana la suspendare insa incercati sa va angajati avocat deoarece trebuie studiat si dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare - executare AndreiVlad AndreiVlad Buna ziua, daca ai o pedeapsa de 3 ani cu suspendare iar in alt proces iti vine alta de 4 cu executare cat stai la puscarie? (vezi toată discuția)