avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlul de proprietate

mama mea detine o copie dupa un titlu de proprietate impreuna cu 2frati care sunt decedati.Originalul l-a ridicat un nepot care nu are nici o legatura cu nici un titular .De cate ori am sunat la primaria comunei sa intreb de titlu m-i s-a spus ca nu a venit.Acum 2luni am trecut intamplator pe acolo si mi-au dat o copie originalul ridicandu-l inca din 2005 acel nepot.Cum pot intra in posesia originalului deoarece cota care ii revine mamei mele am dat-o spre folosinta unei vecine dar nepotul nu ii lasa sa munceasca pe motiv ca mama mea nu are nici un drept.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 10:26, 11 Ianuarie 2011
Mergeti la politia de domiciliu a mamei unde aceasta depune o plangere penala impotriva nepotului pentru abuz de incredere (art. 213 Cod penal).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare sau iesire din indiviziune/ dupa dezbatere succesorala Blancy Blancy Buna, in urma dezbaterii succesorale au fost emise 3 certificate de mostenitor. 1-Sotul supravietuitor se 2-pentru copiii majori. Tatal se prezinta la notar si ... (vezi toată discuția)
Furt sau abuz de incredere? george666 george666 In urma cu un aproximativ un an de zile mama mea a achizitionat un laptop(cu factura) pe care i l-a incredintat spre folosinta concubinei mele cu care locuiam ... (vezi toată discuția)
Contract si vanzare Doncean Doncean Subiect: Dezbatere colaterala Tata vanzator catre nepoti / fii mei - fara sa stiu, a partii care-i revine (5/8 din constructii si gradina; tata nu a vandut si ... (vezi toată discuția)