avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intreprindere individuala - magazin general
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intreprindere individuala - magazin general

vreau sa infiintez o intreprindere individuala,sa pun mai multe obiecte de activitate,principal ar fi un magazin alimentar sa u de haine ,iar secundare ,chestii de artizanat ,ma pricep sa confectionez diverse,anul asta vreau sa ma duc cu martisoare ,dar am aflat ca trebuie sa imi fac firma ,pfa,af sau II;o sa fac ca sunt somera si nu mai pot sa stau degeaba ,vreau sa fac ceva,intrebarile mele ar fi:
-se pot vinde martisoare si sub alta forma legala care sa fie mai simpla dar sa fiu in regula cu legea?
-daca fac un magazin de colt de strada cu diverse,ce avize si autorizatii tre sa strang?
-La Intreprinderea Individuala trebuie sa fiu Acreditata ,autorizata intr-o meserie anume ca sa pot face ceva,am term. fac.economica?

Alte discuții în legătură

Calificare? jaab jaab Buna ziua , ma intereseaza pentru infiintarea unui atelier de confectionat lumanari decorative(pfa, intreprindere individuala) daca persoana nu are calificare ... (vezi toată discuția)
De ce am nevoie pentru confectionarea si comercializarea produselor de artizanat danyab danyab Buna seara, am o pasiune pentru confectionarea produselor de artizanat si de ceva timp m-am gandit sa transform totul intr-o mica afacere. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Asociatia familiala ??? sorinnel_25 sorinnel_25 In cazul unui magazin alimentar la tara ce este mai simplu sa faci? AF sau SRL? (vezi toată discuția)