avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Tatal copilului lucreaza legal in Italia de 5 ani.Stiu adresa unde sta,dar nu am detalii de locul de munca.As vrea sa il dau in judecata pentru pensie alimentara(la momentul actual plateste lunar o pensie de 90 ron ,destul de putin pentru nevoile copilului).Cum as putea afla unde lucreaza si ce salar are?Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 14:23, 14 Ianuarie 2011
danylory2003 a scris:

Tatal copilului lucreaza legal in Italia de 5 ani.Stiu adresa unde sta,dar nu am detalii de locul de munca.As vrea sa il dau in judecata pentru pensie alimentara(la momentul actual plateste lunar o pensie de 90 ron ,destul de putin pentru nevoile copilului).Cum as putea afla unde lucreaza si ce salar are?Multumesc anticipat pentru raspuns
Incercati o discutie cu dumnealui, poate va fi de acord sa contribuie cu mai mult. Daca sunteti hotarata sa il actionati in instanta, sarcina probei revine in primul rand reclamantului. Va trebui sa depuneti eforturi pentru a afla locul sau de munca. Instanta nu va va admite o cerere de majorare doar pentru faptul ca el este in Italia de cinci ani si dv aveti o adresa de acolo.
Daca insa pensia pe care o plateste momentan a fost stabilita acum cinci ani, si nu aveti posibilitatea aflarii angajatorului din Italia, puteti solicita majorarea pensiei la venitul minim pe economie din Romania care oricum s-a mai marit pe parcurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara fany d fany d Buna seara.am o nelamurire pentru care as dori raspuns....cum as putea obtine pensie alimentara de la tatal copilului daca acesta este plecat in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mariapopa1975 mariapopa1975 Cum pot obliga fostul sot sa plateasca pensie alimentara daca acesta e in alta tara(italia)dupa venitul de acolo?Mentionez ca acesta plateste pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pentru copii violeta69 violeta69 va rog sa mi spuneti ce sanse am sa obtin pensie alimentara pentru 2 copii cind tatal e plecat in strainatate (a fast in italia si acum in Germania ) El in ... (vezi toată discuția)