Obtinem un titlu de despagubire care valideaza o dispozitie de primar care are la baza o hot irevocabila in ce priveste cuantumul.
In concluzie nu mai este evaluat de evaluatorii anrp
Problema e ca de la data la care hotararea judecat a ramas irevocabila s-au scurs vreo 2 ani si deci valoarea imobilului a crescut mult.
Considerati ca, avand in vedere ca dosarul nu mai trebuia tras la sorti - ci trebuia emis titlul in 30 de zile de la data la care ANRP a primiot dosarul cf legii generale 554/2004 a contenciosului -, se poate incerca o plangere penala ptr. abuiz in serviciu - ca nu a emis titlul de despagubire in termen - si a cerut pe latura civila cel putin indicele de inflatie al sumei sau chiar diferenta pana la pretul pieteti de azi pe baza unei noi expertize ? + ceva daune morale ?
credeti ca , pe latura civila. mi s-ar putea opune apararea - de ce nu am contestat titlul de despagubnire ?
Oameni buni, puteti face plangere penala oricand , pentru orice si contra oricui pentru suntem in Romania si e GRATIS!
Sper ca va veni timpul cand sanctiunile cel putin pecuniare aplicate aventurierilor plangerilor penale vor fi ADEVARATE SANCTIUNI!
Va rog nu va hazartati, mergeti la un avocat si consultativa. fiti inschimb foarte atenti, in Romania TOTI AVOCATII STIU PENALE!
mai greu este cand sunt in sala si ceilalti impreuna cu judecatorul si procurorul i-si dau seama ca oamenii au dat banii in vant si vor plati si cheltuielile de judecata.
:offtopic:
Inainte de a posta ar fi fost mai bine sa cititi Regulamentul de postare ...... nu mai scrieti cu litere majuscule, iar raspunsurile offtopic pot fi sterse de moderatori sau de admin.