avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrerupere si reluare concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrerupere si reluare concediu de maternitate

In speta persoana ce se afla in timpul concediului de maternitate a incetat cu acordul partilor contractul; de munca, reangajandu-se la o alta firma, la care spera sa suspende din nou contractul de munca pentru a-si continua concediul de maternitate. Este posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 15:00, 11 Ianuarie 2011
In principiu este posibil, cu acordul angajatorului.
In fapt o societate care face angajari se asteapta ca salariatul sa desfasoare activitate nu sa suspense CIM in prima zi de munca.
Da asa se doreste suspendarea chiar din prima zi si da angajatorul ar fi de acord, totusi m-ati ajuta daca mi-ati da un text de lege care sa ofere aceasta posibilitate.
Nu exista un astfel de text de lege.
CIC se acorda la cerere.
Aceasta formulare lasa loc de interpretare in sensul ca angajatorul aproba cererea salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire tatic din cic dupa 8 luni la post suspendat miche73 miche73 Buna ziua. Am urmatorul caz: \"taticul\" vrea sa inceteze CIC dupa 8 luni . ( mama copilului doreste ca ea sa intre in CIC ) Intre timp societatea si-a ... (vezi toată discuția)
Obligatoriu 126 zile pre si postnatal????? liliua2008 liliua2008 BUNA ZIUA!! VA ROG SA-MI OFERITI O SOULTIE CU PRIVIRE LA: AM OPREART SUSPENDAREA CIM UNEI PERSOANE CARE A EFECTUAT CELE 42 ZILE OBLIGATORIU POSTNATAL, DAR NU ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna ziua, imi puteti spune cum se procedeaza ca angajator in cazul in care o persoana (angajat) solicita intreruperea/suspendarea a CIM din interese ... (vezi toată discuția)