Buna ziua
ieri l-am anuntat pe seful meu ca pana in data de 01.02.2011 mai vin la serviciu,iar de la data mai sus mentionata sa imi inceteze contractul de munca.Raspunsul a fost sa imi fac demisea cu preaviz.
Intrebarea mea este cum sa formulez demisia?
Subsemnatul...angajat al..prin prezenta va aduc la cunostinta ca doresc incetarea contractului meu de munca, nr. ...din data 01/02/2011, in baza art. 79 din Codul muncii - Legea 53/2003 modificata si completata, prin demisie si cu respectarea preavizului de 15 zile prevazut de legea mai sus mentionata.
Este bine asa sau este o alta formularea sau alt articol de lege?
DEMISIE
Subsemnatul................. salariat in functia de .......... va inaintez prezenta demisie cu data de( data la care completati cererea)............ din motivul .................... ( motivarea nu este obligatorie).
data semnatura
De la data la care depuneti demisia calculati 15 zile calendaristice si asta este tot.
Daca ati mentionat termenul de demisie, nu mai trebuie sa faceti referire la art. de lege si nici la termenul de preaviz care este dreptul angajatorului si numai acesta poate dispune de el.
Demisie
danik28
sunt angajata la un birou notarial (secretara), intentionez sa-mi dau demisia incepand cu data de 01 septembrie, intrucat voi pleca din tara impreuna cu sotul ... (vezi toată discuția)