avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare casa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare casa

buna ziua,
as dori si eu inform ref la asigurarea obligatorie a locuintei(apartament).
care este data limita ptr intocmirea acesteia,cuantumul si alte noutati.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters185131 , utilizator 07:31, 12 Ianuarie 2011
data limita 15.07.2011
Locuintele construite din caramida beton, in general materiale supuse tratamentului termic se vor asigura la suma de 20000 de euro si polita va costa 20 euro/an. Cele construite din chirpici, paianta in general materiale nesupuse tratamentului termic se asigura la 10000 euro si polita costa 10 euro an. Termenul limita pana cand se incheie aceasta asigurare este 15.07.2011. ( Sa ne rugam ca pana atunci sa nu se intample vreunul din cele trei evenimente PAD ).
multumesc frumos,ati fost scurt si la subiect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinte raza23 raza23 buna ziua,ptr asigurarea obligatorie care este termenul limita si valoarea ptr un apartament cu 2 camere? va rog! (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta Marina13 Marina13 As dori sa stiu daca e obligatorie asigurarea locuinței si daca da,niste sugestii ( nume asiguratori) m-ar ajuta mult.Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie in europa gabytza88 gabytza88 Am inteles ca asigurarea obligatorie a locuintelor se aplica si in alte tari din Europa. Doresc sa aflu care sunt riscurile pe care le acopera, daca primele ... (vezi toată discuția)