avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Drept, sectia ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Drept, sectia Stiinte Administrative

doresc sa stiu daca pot ocupa un post de consilier juridic sau jurist?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:38, 15 Ianuarie 2011
sunt mai multe sectii la Facultatea de Drept? cind am terminat eu facultatea, la universit bucuresti exista o singura facultate de drept, fara nici o sectie.

scrie pe diploma daca esti jurist sau nu. daca da, te poti angaja ca si consilier juridic fara nici o problema.
ema87 a scris:

Va multumesc!

Depinde in ce esti licentiat.
Ce scrie pe duploma de licenta?
ema87 a scris:

Va multumesc!

Daca pe diploma de licenta scrie ca sunteti licentiat in stiinte juridice, atunci puteti obtine un post de consilier juridic sau juristconsult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot angaja ca jurist pe cineva care nu are licenta? Cristina_M Cristina_M Buna ziua. Intrucat nu am gasit in legislatie raspunsul dorit sau nu am cautat unde trebuia apelez la amabilitatea dumneavoastra. Doresc sa angajez o ... (vezi toată discuția)
Licentiat in drept sau licentiat in stiinte juridice? nn1953 nn1953 Buna ziua. Am o neclaritate,respectiv la terminarea facultatii de drept specializarea drept, pe diploma de licenta va scrie Licentiat in drept sau licentiat ... (vezi toată discuția)
Ce specializare este trecuta intr-o diploma de absolvire a facultatii de drept? andu86 andu86 as vrea si eu sa stiu , ce specializare este trecuta intr-o diploma de absolvire a facultatii de drept, profil drept dupa luarea licentei??? cumva JURIST? VA ... (vezi toată discuția)