avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... legislatia in domeniul jucariilor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

legislatia in domeniul jucariilor

Doresc sa stiu daca e posibil sa import jucarii 60% cu mici defecte din germania, sa le repar iar pe urma sa le vad mai departe in romania prin intermediul unui magazin. Daca este posibil, as dori documentatia necesara pentru deschiderea magazinului. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: maiuca , utilizator 19:50, 12 Ianuarie 2011
reparatii si vanzare produse second hand
Produsele sunt noi, eu le cumpar la bax, problema este ca dintr-un bax 30% au mici defecte (ex: o antena e rupta la jucarie, un fir e dezlipit..) m-ar interesa pasii care trebuie sa-i fac pentru deschiderea magazinului si o legislatie in domeniul de vanzare a amanuntului, daca trebuie sa ofer garantie pe produse .. etc
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen magazin electronice maiuca maiuca Buna ziua, as dori sa deschid un magazin de electronice, electrocasnice, jucarii. Produsele figureaza ca fiind second-hand, doresc sa le import si sa le vand ... (vezi toată discuția)
Firma Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Am o firma la care activitatea principala(pe certificatul de inmatriculare) este comert cu ridicata al pieselor si accesoriilor pentru ... (vezi toată discuția)
Transport bunuri personale Beki1944 Beki1944 Buna ziua! Intrebarea mea se refera la aspectul juridic ce incadreaza transportul bunurilor personale din Germania in Romania .Aceste bunuri constau in ... (vezi toată discuția)