avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatoria cu cetatean strain....
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatoria cu cetatean strain....

Buna ziua as dorii s-a stiu se poate oficia casatoria pe teritoriul Romaniei intre o romanca si un cetatean Sirian care are pasaportul expirat dar detine legitimatie de azilant valabila?El avand de altfel restul de acte certificat de nastere,certificat de cutuma,certificat de celibat.
Cel mai recent răspuns: bombanel , utilizator 17:27, 11 Ianuarie 2011
NU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean roman cu cetatean sirian in turcia Noeme Noeme Buna ziua, am inteles ca am nevoie in Turcia, pentru o casatorie civila cu un cetatean sirian, de o stampila pe dovada de celibat de la Ministerul Afacerilor ... (vezi toată discuția)
Caasatorie cetatean turc la ambasada romaniei din turcia istanbul201104 istanbul201104 Buna ziua, Sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc in Turcia,la ambasada, cu un cetatean turc care are intredictie pt Romania(interdictia expira in ... (vezi toată discuția)
acte casatorie cu cetatean sirian Egnar Egnar As dorii sa stiu ce acte ii trebuiesc cetateanului sirian pentru casatoria civila cu o romanca ,ei fiind deja casatoriti religios [religia musulmana ]avand ... (vezi toată discuția)