avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cetatean Roman cu cetatean Sirian in turcia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cetatean Roman cu cetatean Sirian in turcia

Buna ziua, am inteles ca am nevoie in Turcia, pentru o casatorie civila cu un cetatean sirian, de o stampila pe dovada de celibat de la Ministerul Afacerilor Externe.
Explicatia am primit-o in limba engleza si trasmisa prin cineva si nu sunt sigura daca este vorba doar de o stampila sau e vorba de ceva mai mult. Pe site la MAE nu am gasit informatia respectiva.
As dori sa stiu exact de ce am nevoie pentru a avea actele in regula.
Deasemea daca imi pastrez numele, as avea probleme in viitor cu actele daca as dori sa ies cu copilul din alta(alta decat Romania)? Poate am nevoie de o hartie in plus ca la casatorie ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:54, 18 Septembrie 2012
Va adresati la MAI Bucuresti sau la Ministerul Justitiei, dupa care la ambasada Romaniei din Siria si la MAE Siria. Este vorba de supralegalizare. Trebuie sa aveti 3 stampile pe adeverinta de cutuma, eliberata de primaria de la locul dvs. de nastere , pe certificatul de nastere,tip nou. Nu va indic sa va schimbati numele pentru ca am intalnit cazuri , tot pe acest siteu, cand se plangeau doamnele ca trebuiau sa ramana pe numele lor de la nastere. Referitor la copil, aveti nevoie de pasaport individual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supralegalizarea actelor oficiale strãine pentru a fi folosite în românia anymor anymor Ma poate ajuta cineva? Cum poate prietenul meu supralegaliza un certificat de nastere pt a fi folosit in Romania in vederea casatoriei? Precizez ca el este din ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu un strain Hanna15 Hanna15 Buna dacă vreau sa ma căsătoresc cu un strain( pakistanez) ce acte are nevoie... dacă le traduce din urdu in engleză in țara lui și dacă poate cere la ... (vezi toată discuția)
Certificat de celibat in regim de urgenta Noeme Noeme Se poate, contra cost bineinteles, sa imi scoateti un certificat de celibat cu o stampila de la MAE in regim de urgenta? (vezi toată discuția)