avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu am tevi care trec prin apartament, mi se aplica ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu am tevi care trec prin apartament, mi se aplica ordinul 343?

Buna seara Va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine in privinta ordonantei 343/13.07.2010,In anul 2003 mi-am montat centrala termica si tot atunci am renuntat si la tevile de incalzire ce-mi tranzitau apartamentul eu locuind la etajul 4/4.mentionez ca singurul spatiu comun este uscatoria blocului unde se afla calorifer in rest nu mai exista nici o sursa de caldura.iar pereti comuni nu am decat cu apartamentul alaturat care deasemenea are centrala termica si nu are tevi de caldura ce tranziteaza apartamentul.La plata intretinerii mi s-a pus suma de 40 ron reprezentand caldura din spatiul comun.Prestatorul de servicii care a facut calculul a spus ca a aplicat legea si atat.Va rog dati-mi un sfat cui sa ma mai adresez.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:24, 16 Ianuarie 2011
trifan gheorghe a scris:

Subsolul, holurile, dusumeaua , tavanele , nu sunt spatii comune ? Ele nu inmagazineaza si transmit caldura ?

ªi centrala doamnei incălzeşte holurile, duşumeaua, tavanele care sunt, după cum spuneţi, comune.
Doamna de ce nu ar fi îndreptăţită să ceară o cotă la plata consumului efectuat de centrala dânsei ?
Aceste prevederi legale sunt aberaţii ale unor frustraţi ce nu pot da soluţii la problemele celor ce nu pot plăti agentul termic extrem de scump şi de foarte proastă calitate.
Din păcate.
Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2011
bagheras, utilizator
Interventie moderator
Ma vad silita sa inchid topicul deoarece s-au amestecat doua discutii care se poarta in paralel si s-au incurcat intelesurile.
Pentru alte lamuriri deschideti un nou topic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuielile cu incalzirea pe spatiile comune patrichi_stefan patrichi_stefan Administratorul asociatiei blocului cu o singura scara unde locuiesc ne-a pus anul trecut la plata cheltuielilor cu incalzirea pt spatii comune..Inteleg ca ... (vezi toată discuția)
Spatii comune de incalzire BogdanP BogdanP Buna ziua, Firma care administreaza cateva blocuri din zona unde stau, a calculat pentru cheltuielile comune tevile care trec prin subsolul blocului si care ... (vezi toată discuția)
Am repartitoare!!! liviacodru liviacodru Am repartitoare ( nu eu am vrut) si au venit sa calculeze dimensiunea tevii prin care trece caldura.Locuiesc la etajul 1, si am inteles ca ar trebui sa ... (vezi toată discuția)