Buna seara dragi colegi! Ma puteti ajuta cu practica judiciara in ceea ce priveste acordarea despagubirilor, la legea 221/2009, hotarari ale instantelor, prin care se acorda daune detinutilor politici in perioada 1945 - 1989. Deoarece vreau sa depun la dosar hotarari din practica instantelor, prin care se obtin daune de peste 50.000 euro, si as avea nevoie de textul acestora. Va multumesc!
Nici nu am cerut un izvor de drept. Nu are nicio legatura. Ci niste jurisprundenta. Mai exact :
JURISPRUDÉNȚÃ, jurisprudențe, s. f. 1. Totalitatea hotărârilor pronunțate de organele de jurisdicție într-un anumit domeniu; spec. ansamblu de decizii ale unui tribunal; felul în care judecă în mod obișnuit un tribunal un litigiu.
Legea 221/2009
annabela
Va rog sa ma informati ce se intampla cu legea 221/2009. Se mai judeca fondul ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale? Cum a motivat Curtea ... (vezi toată discuția)
Legea 221
andreeaboariu
Buna ziua! Am o curiozitate legata de legea 221. Familia mamei mele a fost deportata in Baragan in 1945 cand au venit comunistii si li s-au luat toate ... (vezi toată discuția)