avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... auditor energetic- organizare ca pfa sau pfi?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

auditor energetic- organizare ca pfa sau pfi?

ce pasi trebuie sa urmeze o persoana care a obtinut certificatul de atestare auditor energetic? ce este mai indicat ? sa se constituie ca pfa sau pfi si care este procedura privind infiintarea acestora?
ce tip de chitantier, registru de evidenta si alte documente sunt necesare si de unde se pot achizitiona acestea?
exista legislatie in domeniu privind organizarea si functionarea ca auditor energetic?
in speranta unui raspuns prompt si rapid, va multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgerobert , utilizator 23:12, 11 Ianuarie 2011
Vezi la Camera de Comert, costa in jur de 3800 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auditor energetic pentru cladiri - pfa sau profesie liberala stefansn stefansn Buna ziua, Sunt auditor energetic pentru cladiri atestat de Ministerul Dezvolatarii si sunt inregistrat la RC ca PFA cu codul CAEN 7112. Pot desfasura ... (vezi toată discuția)
Achizitie si amplasare stradala tonomate de cafea ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua. Vreau sa imi achizitionez niste tonomate de cafea stradale si sa le amplasez prin oras. As dori si eu sa stiu ce etape trebuie sa urmez de exemplu: ... (vezi toată discuția)
Liber profesionist sau pfa vasileroibu vasileroibu Am terminat Facultatea de educatie fizica si sport ,am fost angajat cu functia de referent 5 ani de zile in domeniul dansului ca instructor de dans si as vrea ... (vezi toată discuția)