avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procesverbal de punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procesverbal de punere in posesie

buna am cumparat un teren pe bazade proces verbal de punere in posesie pe care nu pot optine titlul de proprietate fidca la cadastru apara ca face parte din terenul aflat in domeniul public al statului si in administrarea S.C.D.C.B tg-mures . Ce se antapla an cazul an care construiesc o casa din lemn fara fundatie MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: joco , utilizator 18:58, 17 Ianuarie 2011
pentru a construi, va trebuie autorizatie de constructie, pentru AC trebuie extras CF pentru teren, asa ca...#-o
dupa iformatiile mele pentru casa costruita din lemn fara FUNDATIE nu este necesar de autorizatie de costructie restul se rezolva
art. 11, alin. (2) din Legea 50/1991 republicata excepteaza de la necesitatea obtinerii autorizatiei de construire numai lucrari pentru amplasarea tonetelor sau pupitrelor inchise destinate comercializarii presei, cartilor si florilor. In rest... :closedtopic:
ce solutie as avia casa pot optine titlu sau sa costruiesc casa din lemn:(:(
joco a scris:

buna am cumparat un teren pe bazade proces verbal de punere in posesie pe care nu pot optine titlul de proprietate fidca la cadastru apara ca face parte din terenul aflat in domeniul public al statului si in administrarea S.C.D.C.B tg-mures . Ce se antapla an cazul an care construiesc o casa din lemn fara fundatie MULTUMESC

Mai intai ca nu dvs. trebuie sa obtineti titlul de proprietate ci vanzatorul.
Fara titul de proprietate si fara cadastru nu se poate face o vanzare. Conform legii vanzarea unui imobil se face prin act legal incheiat la notariat.
Abia dupa ce titularul PV de,punere in posesie obtine titlul va putea vinde terenul respectiv.
Dar cine a intocmit procesul verbal de punere in posesie? Ce autoritate?

Alte discuții în legătură

Contract de proprietate l18/1991 larisaciurcanu larisaciurcanu Buna ziua, Am o situatie ff incurcata si nu stiu cum s-ar putea rezolva. Poate ma ajuta si pe mine cineva. Am titlu de ... (vezi toată discuția)
Dețin un teren intravilan cu act de vinzare cumpărare de 2000mp ... Mihail O Mihail O Dețin un teren intravilan cu Act de vinzare cumpărare de 2000mp din 1997 .Am dobândit proprietatea terenului descris mai sus la cerere prin reconstituirea ... (vezi toată discuția)
Acelasi lot de teren in doua extrase cf diferite TuinPix TuinPix Numitul M a deţinut într-o localitate rurală 2 parcele de teren (A şi B) în suprafaţă totală de 3 ha. Din Titlul de proprietate emis pe numele ... (vezi toată discuția)