avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dețin un teren intravilan cu Act de vinzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dețin un teren intravilan cu Act de vinzare cumpărare de 2000mp ...

Dețin un teren intravilan cu Act de vinzare cumpărare de 2000mp din 1997 .Am dobândit proprietatea terenului descris mai sus la cerere prin reconstituirea dreptului de proprietate conform legii nr.18/1991 prezentând Procesul Verbal de punere în posesie din data de 27.08.1995 Stăpânesc acest teren intravilan fără construcție pe el pina în ziua de azi ,nu am făcut intabularea cu Cadastru pe teren ca nu am avut interes de construcție acum un an am avut o discuție cu primăria pe această temă și mi s-a dat garanția în urma documentelor prezentate ca nu voi mai avea probleme fiind lămurită treaba iar acum m-am trezit pe el cu patru țăruși și cu amenințarea să nu-i arunc ca acest teren nu i-mi aparține și ca primăria împreună cu consiliul întrunit au decis să fie donat unor persoane pentru a face case pe el….dacă vreau eventual i-mi dau alt teren în altă zonă și ca ei au interes să construiască acolo .Menționez că acest teren a fost întreținut tot timpul de familie,taxele plătite la zi iar Actul de Vinzare Cumpărare este perfect legal înregistrat la Consiliul Local al Comunei ,Notariat tarla,parcela,vecinătăți ,nume,prenume astfel am dobândit proprietatea terenului descris conform legi 18/1991prezentind Procesul verbal de punere în posesie din data de de 27.08.1995 înregistrat la Cosiliul Local al Comunei….jud….sub nr….din 1995…ce ma sfătuiți sa fac….menționez ca serviciul meu este de asa natură ca eu sunt mai tot timpul plecat peste hotare și locuiesc în Bucuresti….va mulțumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Greseala a comisiei locale a primariei ContSters253530 ContSters253530 Comisia locala a primariei cand a facut procesul verbal a uitatat sa treaca un teren intravilan de 2000 mp pe care se afla situata casa mea,deci a emis titlul ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate si punere in posesie Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Bună ziua , Am o hotărâre judecătorească , care a rămas definitivă şi irevocabilă în data de 30.01.1996 dată într-un proces de revendicare teren ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate apeiron2 apeiron2 Exista vreo lege sau metotologie de intocmirea titluilui de proprietate, pentru ca am o problema . Mi s-a inscris in titlu la suprafete intravilane, suprafete ... (vezi toată discuția)