partajul a inceput din octombrie 2008. a venit un expert pt eval. apt 3 camere. rezultat 89oooe suma cu care n-am fost de acord tinand cont ca trebuia sa-i dau fostei sotii 50%. am facut apel, a venit un nou expert care a evaluat la 43000 tinand cont ca apt este distrus. ea a avut obiectiuni urmand ca peste cateva zile sa primim rezultatele de la expert despre care sunt sigur ca vor fi aceleasi. intrebarea este : dc ea face recurs mai poate aduce un expert imobiliar din nou? se mai face din nou expertiza sau recursul e bazat doar pe obiectiunile fiecaruia? va multumesc.
Daca se constata ca apartamentul a fost subevaluat, este posibil sa caseze veche sentinta si sa trimeata dosarul la rejudecare, cu mentiunea de a se reface evaluarea.
dar aceasta expertiza facuta in mai 2010 are valabilitate? am aflat , din surse nesigure ca dc in termen de 6 luni de la evaluare nu se termina apelul, expertiza nu mai e valabila. pretul este real pt ca apt este distrus, fara imbunatatiri si are si o fisura in peretele de rezistenta. intrebarea era la recurs se mai poate stabili inca o expertiza? va multumesc