avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

partajul a inceput din octombrie 2008. a venit un expert pt eval. apt 3 camere. rezultat 89oooe suma cu care n-am fost de acord tinand cont ca trebuia sa-i dau fostei sotii 50%. am facut apel, a venit un nou expert care a evaluat la 43000 tinand cont ca apt este distrus. ea a avut obiectiuni urmand ca peste cateva zile sa primim rezultatele de la expert despre care sunt sigur ca vor fi aceleasi. intrebarea este : dc ea face recurs mai poate aduce un expert imobiliar din nou? se mai face din nou expertiza sau recursul e bazat doar pe obiectiunile fiecaruia? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters185843 , utilizator 10:05, 12 Ianuarie 2011
Daca se constata ca apartamentul a fost subevaluat, este posibil sa caseze veche sentinta si sa trimeata dosarul la rejudecare, cu mentiunea de a se reface evaluarea.
dar aceasta expertiza facuta in mai 2010 are valabilitate? am aflat , din surse nesigure ca dc in termen de 6 luni de la evaluare nu se termina apelul, expertiza nu mai e valabila. pretul este real pt ca apt este distrus, fara imbunatatiri si are si o fisura in peretele de rezistenta. intrebarea era la recurs se mai poate stabili inca o expertiza? va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor,va rog !- partaj; expertize etudor etudor buna ziua dupa divortul meu de sotie ,am purces la partaj. suntem in faza de rejudecare. s-au facut rexpertizarea bunurilor. s-au depus obiectiuni de ambele ... (vezi toată discuția)
Detin proba pentru comparatie dogarudobra dogarudobra patru rapoarte de expertza topografica s-au facut cu omiteri de informatii cu masluiri ale zonelor de litigiu, cu asezarea busolei pe planurile parcelare cu ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobiliara proces partaj tinaa tinaa buna ziua .va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri si sa iau o decizie . sunt in proces cu fostul sot pt accesiune imobiliara artificiala si partaj, am ajuns ... (vezi toată discuția)