avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Panouri solare - ce legi, regulamente sunt in materie?
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Panouri solare - ce legi, regulamente sunt in materie?

Buna ziua ,
Ma puteti ajuta cu legislatia in vigoare pentru panourile solare?
dorim sa facem un parc fotovoltaic si nu stim legile si regulamentele de aplicare din Romania.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 09:48, 12 Ianuarie 2011
Vedeti Legea 220/2008.

De asemenea, va este de folos si Ordinul ministrului mediului si padurilor nr. 950/2010, pentru aprobarea Ghidului de finantare a Programului privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul ... contabilitate dovis.ro contabilitate dovis.ro Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul societatii, nu pe cladire, cu o putere mica, sub 100kw, in vederea alimentarii proprii cu energie ... (vezi toată discuția)
1 miliard euro pentru....casa verde Elidor Elidor Casa verde inseamna tot ce este spatiul verde din jurul casei (bloc sau casa cu curte)? Si daca este asa, primesc si primariile acces la banii respectivi,de ... (vezi toată discuția)
Legi imposibil de aplicat - subventionarea sistemelor solare de incalzire AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER Buna, stie cineva cum ar putea o persoana fizica care doreste sa obtina finantare pentru un sistem solar pe casa propie o astfel de finantare din moment ce ... (vezi toată discuția)