avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă LEGI IMPOSIBIL DE APLICAT - SUBVENTIONAREA SISTEMELOR ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

LEGI IMPOSIBIL DE APLICAT - SUBVENTIONAREA SISTEMELOR SOLARE DE INCALZIRE

Buna,
stie cineva cum ar putea o persoana fizica care doreste sa obtina finantare pentru un sistem solar pe casa propie o astfel de finantare din moment ce termenul de depunere al solicitarilor este pana in 23 11 2008 si deabia de atunci incep sa se anunte firmele autorizate sa implementeze acest sistem pentru persoane fizice?
Ordinul Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile nr. 1339/2008 pentru aprobarea Ghidului de finantare a Programului de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului, a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 742 din 03.11.2008.

Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 23:05, 7 Noiembrie 2008
Termenul limita este 28 noiembrie, nu 23...poate cererile trebuiesc depuse in intervalul asta:((
Ati incercat sa aflati ce va intereseaza de la Minister? Ordinul l-am citit dar am ramas la fel de nelamurita...poate e doar un act normativ care trebuia bifat la "adoptate"....nu neaparat implementata masura:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Panouri solare - ce legi, regulamente sunt in materie? manuela varsta manuela varsta Buna ziua , Ma puteti ajuta cu legislatia in vigoare pentru panourile solare? dorim sa facem un parc fotovoltaic si nu stim legile si regulamentele de ... (vezi toată discuția)
Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul ... contabilitate dovis.ro contabilitate dovis.ro Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul societatii, nu pe cladire, cu o putere mica, sub 100kw, in vederea alimentarii proprii cu energie ... (vezi toată discuția)
1 miliard euro pentru....casa verde Elidor Elidor Casa verde inseamna tot ce este spatiul verde din jurul casei (bloc sau casa cu curte)? Si daca este asa, primesc si primariile acces la banii respectivi,de ... (vezi toată discuția)