avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotarare judecatoreasca

care este valabilitatea unei hotarari judecatoresti
Cel mai recent răspuns: ContSters185782 , utilizator 12:12, 12 Ianuarie 2011
Perpetua.....daca ramane definitiva prin neexercitarea cailor de atac sau prin respingerea lor.Termenul in care trebuie solicitata executarea silita a unei hotarari judecatoresi ramase definitiva este o discutie distincata, care din formularea intrebarii tale rezulta ca nu te intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentiunea definitiv si irevocabil adinutza.2008 adinutza.2008 Aplicarea mentiunii definitiv si irevocabil inseamna acelasi lucru cu investirea cu formula executorie? daca nu, care este diferenta? Ca sa pun in practica o ... (vezi toată discuția)
Mentiuni care se inscriu in cazierul fiscal AURELIAN M AURELIAN M Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca se regasesc in cazierul fiscal datoriile la cas pe pfa. Mentionez ca am deschis o intreprindere individuala in 2007 si nu ... (vezi toată discuția)
Care va fi data prescrierii ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog din suflet sa imi spuneti: 1. - la ce data se prescrie dreptul de a cere intoarcerea executarii silite, daca hotararea in baza careia ... (vezi toată discuția)