avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale numire administrator la Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

numire administrator la Registrul Comertului

AS DORI SA STIU CE DOCUMENTE SUNT NECESARE PENTRU NUMIREA UNUI ADMINISTRATOR LA REGISTRUL COMERTULUI.
FIRMA RESPECTIVA NU ARE UN ADMINISTRATOR DESEMNAT SI AR DORI SA NUMEASCA DREPT ADMINISTRATOR UNUL DIN ACTIONARI.
VA MULTUMESC!!
pai informatiile sunt insuficiente. Ce tip de soc e srl, sa sau alt fel. Oricum trebuie o hotarire de aga prin care sa fie desemnat , dar cum a fost inregistrata la orc far a avea admin. Poate daca se furnizeaza mai multe detalii vor veni si informatii detaliate.
Va rog nu mai scrieti cu majuscule, e o incalcare a regulamentului forumului. Nu e nevoie sa tipati la noi.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2008
ContSters20980, utilizator
este un srl si nu mai are un administrator nu stiu exact motivul, actionarii doresc numirea unui administartor dar nu au alte doc. in afara de hot. aga. fratele meu este unul din actionari, a tot cautat, sunat, intrebat la orc despre documentele necesare. ei zic ca sunt trecute pe site si ca tot acolo sunt si tipizate dar nici urma de vreo specificatie de genul asta pe site-ul orc
luiza2023 a scris:
documentele necesare. ei zic ca sunt trecute pe site si ca tot acolo sunt si tipizate dar nici urma de vreo specificatie de genul asta pe site-ul orc

Este: [ link extern ]
m-am uitat pe site si am sunat sa intreb daca se actualizeaza statutul sau contractul de societate ( este infiintata in 1994) nu am obtinut nici un fel de lamurire.
nu au avut niciodata administrator numi la registru, acum au fost somati sa numeasca un adm. dar nu inteleg exact procedura

Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2008
luiza2023, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare sa angella angella In cazul SA daca se schimba administratorii/ directorii trebuie modificat actul constitutiv si trebuie depus actul actualizat la ORC.Trebuie autentificat(data ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale, recodificare, schimbare sediu rocs rocs as vrea un sfat in legatura cu urmatoarea situatie; am o cesiune firma, se schimba doar actionariatul, sediul si as vrea sa fac si recodificarea ob de ... (vezi toată discuția)
Recodificare+preelungire mandat Monicul Monicul Va rog sa-mi dati un sfat pentru urmatoarea situatie. Recodificare caen si prelungirea mandatului administratorului. Ce documente trebuie? Aga cu ... (vezi toată discuția)