avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata in tara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata in tara

As vrea sa stiu daca a aparut cumva o lege noua ,legata de pensionarea anticipata,
in cazul in care o doamna are varsta de 56 de ani si o vechime in munca de 25 de ani in tara.De 3 ani dansa lucreaza in Italia, cu contract de munca si ar dori sa stie daca se poate pensiona anticipat aici in tara si daca poate continua sa lucreze mai departe in Italia.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie euvictoria euvictoria Sunt nascuta in octombrie 1959 . Lucrez ca educatoare din 1978 si vreau sa stiu cand pot iesi la pensie anticipat fara penalizare. In perioada 1 sept 1978-31 ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala- se includ anii de cotizatie la casa de pensii ? vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna seara Stimati avocati , Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti la o problema legata de doua situatii in care ma aflu eu si sotul meu : Atat eu ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu. la firma unde lucrez s-au pensionat ... papacostas papacostas Cumul pensie cu salariu. La firma unde lucrez s-au pensionat in ultimul an sute de salariați. Toti aplica urmatoarea schemă. După ce le vine decizia de ... (vezi toată discuția)