avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contract de mecenat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contract de mecenat

Buna ziua,

Am o nelamurire legata de contractele de mecenat.
Se poate face descoperire de card , rate sau imprumut daca sunt angajat prin contract de mecenat unde suma stabilita este 500 euro ?
Daca da , care sunt conditiile , daca exista vreo conditie speciala.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:02, 12 Ianuarie 2011
Mecenatul este un act de liberalitate prin care o persoană fizică sau juridică, numită mecena, transferă, fără obligaţie de contrapartidă directă sau indirectă, dreptul său de proprietate asupra unor bunuri materiale sau mijloace financiare către o persoană fizică, ca activitate filantropică cu caracter umanitar, pentru desfăşurarea unor activităţi în domeniile: cultural, artistic, medico-sanitar sau ştiinţific - cercetare fundamentală şi aplicată.

nu aveti cum sa fiti angajat in baza unui asemenea contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare sau mecenat? adrianabresug adrianabresug un furnizor al soc. noastre are un angajat cu probleme foarte grave de sanatate si doreste din partea firmei noastre un sprijin financiar cu varsare direct in ... (vezi toată discuția)
Contract de sponsorizare shelley shelley Va rog sa-mi dati un sfat. Vreau sa platesc studiile universitare ale nepoatei mele ( este fata cumnatei mele ) . As dori sa-mi spuneti ce tip de contract as ... (vezi toată discuția)
Conditii mecenat aly99 aly99 Am mai multe probleme familiale pe care le-am relatat unei persoane dupa care ma indrumat sa merg la inteprinderea la care lucrez la seviciul resurse umane si ... (vezi toată discuția)