avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontare - operatii pe cord
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontare - operatii pe cord

Cum poate obtine mama mea decontarea unor materiale folosite la operatia tatalui meu/cumparate cu factura /pensionar CFR / asigurat.
Este vorba de doua stenduri in valoare de 3200 euro.
Mentionez ca mama este bolnava de alzheimer iar tata a decedat.
Multumesc pentru sfaturi
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:46, 12 Ianuarie 2011
decontarea dispozitivelor medicale se face de catre Casa de Asigurari de Sanatate. mergeti acolo si veti primi indrumari privind formularele si actele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate happymariro happymariro Cum poate obtine mama mea decontarea unor materiale folosite la operatia tatalui meu/cumparate cu factura /pensionar CFR / asigurat. Este vorba de doua ... (vezi toată discuția)
Operatie - cum procedez pentru a beneficia de decontare de la casa de sanatate? ankka2006 ankka2006 Buna dimineata! Mama (pensionara) are nevoie de operatie cataracta. Cum procedez pentru a beneficia de decontare de la Casa de Sanatate.( si in ce cuantum ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani cas lauraepure lauraepure Tatal meu (pensionar) a facut o operatie - dezlipire retina. Costurile opertiei s-au ridicat la aprox. 1500 ron, suma platita de noi. (spitalul de stat ne-a ... (vezi toată discuția)