avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Operatie - cum procedez pentru a beneficia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Operatie - cum procedez pentru a beneficia de decontare de la Casa de Sanatate?

Buna dimineata!
Mama (pensionara) are nevoie de operatie cataracta. Cum procedez pentru a beneficia de decontare de la Casa de Sanatate.( si in ce cuantum ?)
Ce formular trebuie sa cer spre completare ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 23:02, 11 Aprilie 2011
Mergeti la Casa de Asigurari din judetul dv cu actele necesare eliberate de medicul specialist, in cazul acesta oftalmolog si cu trimitere de la medicul de familie.Ambii medici stiu procedura
Insa mai intai mergeti la unitatea medicala unde se doreste a fi facuta operatia si aflati ce anume se deconteaza prin casa de asigurari, deobicei doar cristalinul se deconteaza.
Apoi mergeti la Casa de Asigurari, unde veti completa acte, apoi veti primi raspunsul in termen de 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma casa de sanatate rodica05 rodica05 Buna ziua, - va rog sa-mi spuneti daca o persoana ( pensionar) care suporta o interventie chirurgicala la ochi ( operatie de cataracta si cristalin) si care ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare scrisoare medicala de catre medic specialist dupa operatie la clinica privata nicuph nicuph De ani de zile merg la control la medic oftalmolog in Ploiesti si de fiecare data (odata pe an) imi da scrisoare catre medicul de familie cu tratamentul pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbare medic familie danleescu danleescu Ma intereseaza ce trebuie sa fac si ce acte imi trebuie pentru a schimba medicul de familie in alt judet pentru o o pensionara. De asemenea pentru schimbarea ... (vezi toată discuția)