avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident auto

Acum 4 luni am avut un accident auto , persoana care m-a lovit a fost devina , lucru constatat de politie . Am depus la firma de asigurari toate datele inclusiv procesul verbal in care scrie ca cealalta persoana este vinovata. Dupa 3 luni si jumate am primit raspunsu de la firma de asigurari . este un raspuns negativ , nevrand sa aprobe dosarul din motiv ca ei nu cred ca cealalta persoana este devina. ce este de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:12, 13 Ianuarie 2011
firma de asigurari nu poate contesta procesul verbal deoarece este act autentic.
faceti reclamatie si apoi mergeti in instanta deoarece nu au nici un temei legal sa nu achite despagubirea.
Cereti asiguratorului sa va motiveze refuzul de a despagubi, in scris apoi faceti o reclamatie la CSA si apoi daca nu vi se raspunde favorabil chemati la conciliere asiguratorul si daca nu gasiti intelegere atunci apelati la instanta cu sprijinul unui avocat specializat in daune din asigurari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare paguba irbo irbo buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru ... (vezi toată discuția)
Dosar daune MARYUSS2007 MARYUSS2007 Buna ziua! In urma cu trei luni am fost implicat intr-un accident auto. Dupa producerea accidetului persoana vinovata mi-a dat asigurarea am deschis dosar la ... (vezi toată discuția)
Rca refuza sa plateasca daune bujuxp bujuxp Pe data de 19.02.2010 in fata casei unde avem masinile parcate . Un nene a intreat in a lui tata care s-a dus in a mea. Am fost la politie am incheiat ... (vezi toată discuția)