Puteti sa-mi oferiti mai multe detalii privind plata taxelor si impozitelor online?
Caut pe net si nu gasesc nicio informatie corecta.
Mai precis: locuiesc in Bucuresti, dar am masina inregistrata in jud. Calarasi. Exista posibilitatea platii impozitului pe vreun site comun "al impozitelor" unde sa-mi regasesc numele si cat am de plata?
Acelasi lucru si pentru un teren in Ilfov, pentru care trebuie sa merg la o primarie intr-un sat, doar in 2 zile pe saptamana, intr-un interval de 2 ore.... cam dificil.
www.ghiseul.ro -in prezent nu este functional.
Incercati sa aflati de la aceste institutii (Calarasi si Ilfov) conturile in care puteti vira impozitele si daca aveti un cont la banca puteti efectua plata din acest cont.
Faceti o adresa catre cele 2 primarii prin posta-scrisoare cu valoare declarata,nota de inventar si confirmare de primire- in care solcitati comunicarea sumelor de plata (nota de plata).Indicati adresa de corespondenta.Explicati ca sunteti in imposibilitate de a ajunge acolo.
Tara asta nu stie nici sa colecteze bani.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ajutor caldura
elen@
In legatura cu ajutorul pt caldura, mama mea locuieste in com.Borcea jud: Calarasi, pt a intra in posesia lemnelor (3 m steri) o doamna de la ghiseu i-a spus ... (vezi toată discuția)