avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocat penalist in Brasov
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocat penalist in Brasov

Buna ziua
Am nevoie pentru un apropiat, de un penalist bun intr-un proces de inselaciune (completare adeverinte salariu pentru credite bancare). Din cate stiu procesul e in Brasov, pe la jumatatea lui februarie, dar cred ca se poate cere amanarea pentru angajarea unui aparator ales...
Astept raspunsurile dvs
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: geolivbv , utilizator 21:36, 12 Ianuarie 2011
Avocati de calitate gasiti si pe acest forum,dar si la in diferitele publicatii de publicitate sau la baroul brasovean
Nu m-ati inteles... Vreau o recomandare sau un avocat care vrea sa se implice in acest caz... Asa....liste cu nume, stim unde sa gasim...:)
......................................................................................................................................
Chiar nu-mi puteti recomanda pe nimeni?....sau nu-i niciun penalist din Brasov pe-aici?:(
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
geolivbv, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat cu experienta in legislatia rutiera floringrigoriu floringrigoriu Va rog sa mi recomandati daca cunoasteti un avocat cu experienta in legislatia rutiera, am fost implicat intr un accident rutier si am nevoie de un avocat ... (vezi toată discuția)
Recomandare avocat cu experienta dreptul muncii Misogina Misogina recomandare avocat cu experienta dreptul muncii cu birou in Cluj (vezi toată discuția)
Avocat real? lazealiviu lazealiviu As dori sa stiu cum pot afla daca un anume avocat este cu adevarat avocat si nu e inselaciune. Mentionez ca am doar numele lui, nu stiu in care barou este ... (vezi toată discuția)