avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... utilitati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

utilitati

daca vreau sa trag conducta de gaze pe un drum de servitute pe care toti avem cota parte din drum,ceilalti se pot intepa, ulterior,fara aprobarea mea, daca eu platesc toata lucrarea?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:03, 12 Ianuarie 2011
Cei care se racordeaza la conducta de gaz trebuie sa va restituie parte din cheltuielile efectuate de catre dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord bransament gaze drum servitute danc3838 danc3838 buna seara.....doresc sa fac un bransament de gaze dintr-o conducta pe care a tras-o un vecin acum 2 ani si a platit 3000 euro ...dupa un an sa bransat inca un ... (vezi toată discuția)
Bransament gaz sorinradu sorinradu As dori si eu un raspuns la o intrebare de teava de gaz si anume daca imi trag singur teava de gaz si nu cu cofinantare din partea distrigaz cat timp cei ce ... (vezi toată discuția)
Utilitati retea gaze si electricitate Georgeta2012 Georgeta2012 Buna ziua, Avem un teren pe care ne-am construit casa, toti proprietarii am fost \\"nevoiti\\" la cumparare sa lasam drum de acces de 9 m latime. Ideea e ca ... (vezi toată discuția)