avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intretinere cu 2 debitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intretinere cu 2 debitori

In cazul incheierii unui contract de intretinere intre un creditor si doi debitori care se obliga sa presteze intretinere in mod egal dar unul dintre debitori nu si-a executat deloc partea din obligatie, ce poate solicita celalat debitorpentru care obligatia a devenit impovaratoare.Debitorul de buna-credinta ar vrea rezolutiunea contractului dar si recuperarea cheltuielilor ce reveneau celuilalt debitor.

Alte discuții în legătură

Obligatia baneasca de intretinere. ContSters280604 ContSters280604 Parintii mei au incheiat un contract de intretinere cu mama tatalui meu. Ulterior tata a decedat iar bunica, imobilizata fiind, nu doreste sa locuiasca cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere notariala contract vanzare-cumparare uri uri In ce conditii se poate rezilia la notar un contract vanzare-cumparare, cu clauza de intretinere, constand intr-o suma lunara pe care vanzatorul urma sa o ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia un cv-c apartament cu clauza de intretinere? daniela63 daniela63 Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in urma cu 2 ani, tatal meu, in varsta de 74 de ani, impreuna cu sora mea (42 ani )si cumnatul meu ... (vezi toată discuția)