avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... executare - 15.000 ron !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

executare - 15.000 ron !

va salut,
am hotarare definitiva si irevocabila de la Curtea de Apel prin care societatea unde am lucrat este obligata sa imi plateasca suma de 15.000 ron, reprezentand cuantumul salariilor restante din perioada in care am activat acolo si nu am fost platit conform studiilor.
am incercat sa le inaintez o notificare, inainte de a trece la executarea propriu-zisa, in speranta ca oamenii vor plati de bunavoie si nesiliti de nimeni banii pe care instanta i-a obligat sa mi-i dea.
am fost cu o notificare la sediul societatii, unde mi s-a transmis sa o comunic prin posta. zis si facut, trimis prin posta, cu confirmare de primire, plicul se intoarce la mine. nu am inteles care era motivul, adresa era corecta, iar taxele platite, am lasta plicul direct unei functionare, cea care mi-a dat timbrele si mi-a eliberat chitanta pentru confirmare de primire.
nu cred ca mai are rost sa insist pentru rezolvarea pe cale amiabila a diferendului.
astept sa se intoarca dosarul de la Curte - hotararea a ajuns de cateva zile - pentru a demara procedurile de executie.
aveti idee cat poate dura un astfel de caz ? pana intru efectiv in posesia banilor ? societatea nu are probleme financiare.
am ambele hotarari, atat de la fond cat si de la Apel, in curand vom face dosarul pentru executor, astept doar sa se intoarca dosarul de la instanta de Apel.
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 22:13, 12 Ianuarie 2011
Dupa ce aveti titlul investit cu formula executorie, depuneti cerere de executare si, in functie de instanta d executare, incuviintarea executarii solicitata de executor, va fi admisa de instanta intr-un termen ce poate merge de la 2-3 zile ( la instantele cu putine dosare pe rol) si pana la 3-4 luni la instantele din Bucuresti, de exemplu.
Dupa obtinerea incuviintarii executarii, executorul someaza societatea si solicita porirea conturilor. Daca aveti norocul sa gaseasca bani in cont, banca este obligata sa-i vireze in 15 zile, iar executorul sa vi-i vireze dvs dupa alte 15 zile.
Mult succes
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2011
Georgeta Anghel (Rusu), Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre executarea silita ROMANFLORIN ROMANFLORIN am contestat executarea silita (cerand anularea somatiei, suspendarea oricaror forme de executare, anularea actelor de executare si tuturor cheltuililor ... (vezi toată discuția)
Este normal ca banii câștigați într-un proces să fie virați la executorul judecătoresc și la avocatul care m-a reprezentat? Livan Livan Avocata mea mi-a zis ca trebuie sa fac cu dumneaei o procura notariala in care sa scriu ca sunt de acord ca bani sa mii vireze pe card si onorariu care i l-am ... (vezi toată discuția)
Perioada executare silita ContSters99540 ContSters99540 Dupa ce mi-a fost comunicata o hotarare civila (prima instanta), intr-un dosar de drepturi banesti, a doua zi, am solicitat in scris (prin posta cu confirmare) ... (vezi toată discuția)