avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestatie

Buna seara, va rog, am nevoie de un model de contestatie.Lucrez in invatamant si directorul mi-a diminuat salariul pentru ca nu am adus diploma de licenta, am adus adeverinta si au trecut mai mult de 12 luni de la emiterea ei.Sunt absolventa Spiru Haret si din cauza scandalului cu MECTS nu am intrat in posesia diplomei.Am fost incadrata si salarizata Profesor invatamant primar de la 01.01.2010.Multumesc anticipat pentru raspuns, o seara buna.
Cel mai recent răspuns: ambrozia , utilizator 22:09, 12 Ianuarie 2011
Contestatia impotriva deciziei de diminuare a salariului nu se face dupa un draft, ea este o ceree ce trebuie facuta in raport cu situatia concreta.
Multumesc, o seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diplomele de licenta eliberate de universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Scandalul la zi intre licentiatii Universitatii \"Spiru Haret\" si aceasta universitate, MECTS si Universitatea \"Spiru Haret\" referitor la nerecunoasterea ... (vezi toată discuția)
Legea 387/2009 si ordinul mects 3235/2010 serbucornel serbucornel Cine ma poate lamuri si pe mine daca prevederile Legii 387/2009 si a Ordinului MECTS 3235/2010 care stipuleaza ca un invatator/educator care a terminat ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diplome ,,spiru haret" coriza coriza Buna seara, Sunt absolventa ,,Spiru Haret\", promotia 2008, ID. Mi-a fost eliberata diploma de licenta dar nu-mi este recunoscuta. Sunt angajata in sistemul ... (vezi toată discuția)