avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... varsta de pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

varsta de pensionare anticipata

Buna poate ma ajutati cu un raspuns pentru tatal meu nascut in 1965, incadrat in 1984 ,stagiul militar 1984 sept ... 1986 ianiarie, a lucrat pana in 1991 cu grupa a II de munca iar din sept 1991 s-a angajat ca militar granicer cu contract pana in 1995 cand a fost trecut in corpulsubofiterilor respectiv agenti politie de frontiera actuali.La ce varsta poate iesii la pensie?

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie - mai sabinaandreea sabinaandreea buna seara sunt nascut in 1967 luna septembrie,lucrez in politie din ianuarie 1991,am implinit luna trecuta 20 ani de munca in politie,totii anii fiind ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata pentru vechime grupa a ii-a cristianw cristianw Buna ziua. Sunt nascut la data de 12.07.1967. M-am angajat in August 1983 ca tipograf (grupa a II-a de munca) si in 1986 am terminat liceul la seral. Am ... (vezi toată discuția)
Daca studiile superioare (facultatea de mecanica) au fost efectuate ... mario110 mario110 Daca studiile superioare (facultatea de mecanica) au fost efectuate la SERAL, se adauga in plus la vechime (ani de cotizatie la pensie), sau se tine cont doar ... (vezi toată discuția)