avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere prelungit in lipsa titularului!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere prelungit in lipsa titularului!

Buna seara!

As dori sa stiu daca un contract de inchiriere poate fi prelungit fara ca titularul contractului sa fi semnat?
Daca am ramas in imobilul inchiriat 2 luni dupa expirarea contractului proprietarul are voie sa prelungeasca contractul fara voia mea?

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
dani3lla, utilizator

Alte discuții în legătură

Act aditional contract inchiriere jessie jessie Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu un model act aditional contract de inchiriere in care sa se aduca la cunostinta chiriasului ca la expirarea ... (vezi toată discuția)
Efecte contract comodat cristinadarasteanu cristinadarasteanu Tatal meu impreuna cu fratele lui au inchiriat un spatiu unei firme (restaurant). Cand urmau sa prelungeasca termenul de inchiriere, cei de la firma i-au dat ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata cosmin01 cosmin01 Buna seara! Lucrez la o firma cu contact de munca pe perioada determinata(expira pe data de 14.12.2010), va rog sa-mi spuneti cu cat timp inainte trebuie sa ... (vezi toată discuția)