avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe venit microintreprindere suspendata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe venit microintreprindere suspendata

Buna ziua,

Intrucat Ordonanta nr.117/2010 ce aduce reglementari privind impozitul pe venitul microintreprinderilor nu face referire la microintreprinderile a caror activitate a fost suspendata in 2009 si 2010 ar fi de ajutor daca ati putea cere o pozitie oficiala a ANAF in acest sens deoarece sunt cateva zeci de mii si cred ca o parte buna dintre ele si-ar relua activitatea.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:27, 15 Ianuarie 2011
Deoarece la 31/12/2010 societatea este suspendata si nu are nici un salariat nu poate reveni la statutul de microintreprindere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul 3% pt imm in 2010? viopopa1 viopopa1 Doresc sa stiu daca a fost prelungita legea privind plata impozitului pe venit (3%) si in anul 2010? Nu am gasit nicaieri oug prin care ramine in vigoare ... (vezi toată discuția)
Microintreprinderi katalin505 katalin505 Referitor la informaţiile apărute în mass-media cu privire la impozitarea microintreprinderilor, începând cu 1 ianuarie 2011, Ministerul Finanţelor ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la societate platitoare pe profit la microintreprindere cu impozit de venit Luca Ileana Luca Ileana Salut. In noiembrie 2009 mi-am infiintat o firma srl platitoare de impozit pe profit si neplatitoare de tva. vreau sa trec aceasta firma la ... (vezi toată discuția)