buna ziua numele meu este teliban vlad si in urma cu 6 lun i am comis un furt din locuinta unui prieten...........in vloare de 1700 de ron.....acesta a facut o plangere la politie unde am recunoscut fapta si am returnat intreg prejudiciul partii vatamate...
dosarul meu a fost inaintat la parchet unde am fost audiat de procuror am confirmat cele declarate si mi a spus ca ain luna ianuarie o sa mi vina o citatie pt a ma prezenta la judecatorie.....mentionez ca partea vatamata nu se mai constituie ca parte civila in proces..........care e pedeapsa pe care o pot lua??avand in vedere ca pagubele au fost acoperite......am intrebat de procuror si de politistii care au condus ancheta si au spus ca o sa iau cv cu suspendare?asa este??
Buna ziua !
Daca nu aveti antecedente , sunt sanse sa luati o condamnare cu suspendare a executarii pedepsei ...Cel mai bine ar fi sa va angajati aparator ....pt a nu avea surprize neplacute .
In functie de circumstantele in care s-a produs fapta, de antecedentele si conduita dvs., de recuperarea prejudiciului si de angajarea unui avocat iscusit, sunt sanse sa primiti o pedeapsa cu suspendare; in ce priveste permisul, pana la reabilitare (in cazul in care veti fi condamnat - si probabil ca veti fi), nu puteti sa-l obtineti.
Antecedente penale
leona777
Buna ziua, doresc sa stiu daca o condamnare cu suspendare in urma cu 13 ani, poate fi considerata antecedent penal sau a intervenit reabilitarea. mutumesc (vezi toată discuția)
Reabilitare
teoalx
buna, ma intereseaza cand pot face reabilitarea in cazul condamnarii la 1 an si 4 luni cu suspendare conditionata a pedepsei principale si accesorii pe o ... (vezi toată discuția)