avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce pedeapsa pot lua?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce pedeapsa pot lua?

buna ziua numele meu este teliban vlad si in urma cu 6 lun i am comis un furt din locuinta unui prieten...........in vloare de 1700 de ron.....acesta a facut o plangere la politie unde am recunoscut fapta si am returnat intreg prejudiciul partii vatamate...
dosarul meu a fost inaintat la parchet unde am fost audiat de procuror am confirmat cele declarate si mi a spus ca ain luna ianuarie o sa mi vina o citatie pt a ma prezenta la judecatorie.....mentionez ca partea vatamata nu se mai constituie ca parte civila in proces..........care e pedeapsa pe care o pot lua??avand in vedere ca pagubele au fost acoperite......am intrebat de procuror si de politistii care au condus ancheta si au spus ca o sa iau cv cu suspendare?asa este??
Buna ziua !
Daca nu aveti antecedente , sunt sanse sa luati o condamnare cu suspendare a executarii pedepsei ...Cel mai bine ar fi sa va angajati aparator ....pt a nu avea surprize neplacute .
nu am antecedente penale.......o alta intrebare imi va afecta sansele de a obtine permis de conducere pedeapsa cu suspendare?
In functie de circumstantele in care s-a produs fapta, de antecedentele si conduita dvs., de recuperarea prejudiciului si de angajarea unui avocat iscusit, sunt sanse sa primiti o pedeapsa cu suspendare; in ce priveste permisul, pana la reabilitare (in cazul in care veti fi condamnat - si probabil ca veti fi), nu puteti sa-l obtineti.
cat dureaza reabilitarea?? ce se intampla daca nu ma prezint l proces?
neprezentarea la proces poate avea consecinte negative asupra apararii dvs.

reabilitarea se calculeaza in functie de pedeapsa aplicata de instanta si poate dura cativa ani buni.

Alte discuții în legătură

Antecedente penale leona777 leona777 Buna ziua, doresc sa stiu daca o condamnare cu suspendare in urma cu 13 ani, poate fi considerata antecedent penal sau a intervenit reabilitarea. mutumesc (vezi toată discuția)
Reabilitare teoalx teoalx buna, ma intereseaza cand pot face reabilitarea in cazul condamnarii la 1 an si 4 luni cu suspendare conditionata a pedepsei principale si accesorii pe o ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis - pedeapsa, antecedente fr3ya20 fr3ya20 ce pedeapsa primeste o persoana prinsa conducand un autovehicul pe drumurile publice fara permis de conducere? a avut in 2000 o pedeapsa cu suspendare,nu a ... (vezi toată discuția)