avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce pedeapsa pot lua?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce pedeapsa pot lua?

buna ziua numele meu este teliban vlad si in urma cu 6 lun i am comis un furt din locuinta unui prieten...........in vloare de 1700 de ron.....acesta a facut o plangere la politie unde am recunoscut fapta si am returnat intreg prejudiciul partii vatamate...
dosarul meu a fost inaintat la parchet unde am fost audiat de procuror am confirmat cele declarate si mi a spus ca ain luna ianuarie o sa mi vina o citatie pt a ma prezenta la judecatorie.....mentionez ca partea vatamata nu se mai constituie ca parte civila in proces..........care e pedeapsa pe care o pot lua??avand in vedere ca pagubele au fost acoperite......am intrebat de procuror si de politistii care au condus ancheta si au spus ca o sa iau cv cu suspendare?asa este??
Si totusi, mai calm cu atacurile gen "va discreditati", "mai cititi ", etc... Pentru ca sincer, de la o confuzie pana la jigniri e cale lunga... Si presupun ca nu sunteti Valerian Cioclei deghizat.... Cat despre ironii, presupun ca sunteti as, e tipic unor avocati sa ignore articolul despre confraternitate.
Asa ca mai cititi si dvs. Sectiunea 3: Relatiile dintre avocati 1: Confraternitatea si respectul reciproc din Statut .

Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2011
Cabinet Avocat Ionescu , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecedente penale leona777 leona777 Buna ziua, doresc sa stiu daca o condamnare cu suspendare in urma cu 13 ani, poate fi considerata antecedent penal sau a intervenit reabilitarea. mutumesc (vezi toată discuția)
Reabilitare teoalx teoalx buna, ma intereseaza cand pot face reabilitarea in cazul condamnarii la 1 an si 4 luni cu suspendare conditionata a pedepsei principale si accesorii pe o ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis - pedeapsa, antecedente fr3ya20 fr3ya20 ce pedeapsa primeste o persoana prinsa conducand un autovehicul pe drumurile publice fara permis de conducere? a avut in 2000 o pedeapsa cu suspendare,nu a ... (vezi toată discuția)