avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fondurile Europene Mãsura 141 apiculturã.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fondurile Europene Mãsura 141 apiculturã.

Am înfințat un P.F.A. pentru a accesa aceste fonduri.Ativitate principală creșterea altor animele-CAEN-0149  (apicultură), activități secundare tâmplărie CAEN-4332 și comerț în diferite forme CAEN-4781,4789,4799. Sunt pe sistem real.Apicultura nu se impozitează celelalte da.Cum să țin contabilitatea,separat ? Ce documente trebuie să am?
Vă rog,să mă ajutați!Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: michnea mirel , utilizator 10:19, 24 Ianuarie 2011
michnea mirel a scris:

Am înfințat un P.F.A. pentru a accesa aceste fonduri.Ativitate principală creșterea altor animele-CAEN-0149  (apicultură), activități secundare tâmplărie CAEN-4332 și comerț în diferite forme CAEN-4781,4789,4799. Sunt pe sistem real.Apicultura nu se impozitează celelalte da.Cum să țin contabilitatea,separat ? Ce documente trebuie să am?
Vă rog,să mă ajutați!Mulțumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa caen norma de venit si sistem real Iuli81an Iuli81an Buna ziua 1) Imi puteti spune va rog daca un PFA poate ramane pe norma de venit avand CAEN principal 0149 Cresterea altor animale iar in sistem real ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa delia3 delia3 Buna, in 2013 am infiintat un PFA cod caen 0149 ca domeniu principal, mi sa zis ca nu trebuie sa depun nici o declaratie in 2013, in 2014 ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)
Cod caen servicii in constructii niivan niivan Buna ziua, Am o nelumarire legata de alegerea codului CAEN pentru lucrari de renovare spatii comerciale si locuinte (apt, vile, case, etc..). Lucrarile ... (vezi toată discuția)