Scoaterea la concurs a posturilor specifice comitetului director -director financiar si director ingrijiri-la un spital aflat in subordinea consiliului judetean, face obiectul Og 34/2009-vacantarea unor posturi pentru ocuparea acestora şi acordul pentru deblocarea posturilor de la Ministerul sanatatii?
Eu cred că nu, că trebuie avute în vedere prevederile OUG nr. 48/2010 ptr modific şi complet unor acte normative în domeniul sănătăţii în vederea descentralizării, care prin punctul 22 completează Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sănătăţii şi care la art 183 prevede:"ocuparea funcţiilor specifice comitetului director se face prin concurs organizat de managerul spitalului" şi cf. prevederilor OMS 284/2007 şi Metodologiei cadru de organizare şi desfăş a concursurilor ptr ocuparea funcţiilor specifice comitetului director din spitalel publice.
spuneti-mi, va rog, gandesc corect sau nu? ocuparea acestor posturi intra sub incidenta OUG34/2009
Concurs ocupare post
Haimi
Dupa aplicarea noilor grile de salarizare de la 1 august 2016 in sanatate, exista obligativitatea legala ca un farmacist sef de circuit inchis (spital) sa ... (vezi toată discuția)