Spuneti-mi, va rog, cum este corect sa procedez pentru rezovarea următ situaţii:-vreau sa schimb incadrarea unei persoane din ingrijitor în muncitor calificat şi nu stiu cum e bine?! sa cer modific statului de funcţii prin desfiintarea postului de ingrijitor şi infiinţarea celui de muncitor calificat, sau sa solicit modific. statului de funcţii prin transformarea postului din ingrijitor in muncitor calificat?
va multumesc anticipat
Eu stabilesc incadrările conf Anexei nr. V/2a la OG 10/2008..-Alte funcţii comune din sectorul bugetar-"Salarii de bază ptr personalul din activit de secretariat-adtiv, gospodărire, întreţinere-reparaţii şi de deservire". Funcţiile de execuţie de muncitor calificat treptele I-IV se regasesc în Anexa II/14 la Legea 330/2009-"Alte funcţii comune din sectorul bugetar-salarii de baza ptr personalul platit din fd publice care desfăs activit de secretariat, gospodărire, întreţinere-reparaţii şi de deservire" precum şi in Legea nr 284/2010, D-" Alte funcţii comune din sectorul bugetar":(
eu nu stiu cum e mai bine desfiintare --infiintare post sau transformare post ? eu zic a 2 a varianta, dar cer si alta parere
Rasp urgent va rog
tzika
ocup postul de secretar dactilograf din oct 2010 pe nedidactic studii medii. intrebarea mea este : exista trepte de avansare, care sunt si in cat timp se ... (vezi toată discuția)