avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... SI EU AM PROBLEME CU o Societate Comerciala
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

SI EU AM PROBLEME CU o Societate Comerciala

Si eu , tot in lune iulie 2010 am semnat o hatrie de le [EDITAT], ca si domnul "gabryel82" cu o publicitate cu plata mascata de ~=1200 euro si acum pretind ca angajeaza o firma de recuperatori . Vreau sa stiu daca domnul "gabriel82"agasit sprijin undeva si daca ma poate contacta pe "tav0606@yahoo.com "
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: zinca iulian , utilizator 12:32, 13 Ianuarie 2011
[ link extern ]
am vazut la cei din [EDITAT] ca stiu cum sa o rezolve , intra si vezi daca te ajuta !
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa de proportii cu zeci de muncitori macelaru macelaru Buna ziua vreau sa va relatez in cele ce urmeaza citeva nereguli in ceea ce priveste firma sc [Editat] din ploiesti str rudului al carui patron este ... (vezi toată discuția)
Carte de indentitate in regim de urgenta in bucuresti gunnar gunnar Salut, Cartile de identitatea se elibereaza in regim de urgenta in Bucuresti? Cat dureaza si cat ma costa? Mie imi expira cartea de identitate in ... (vezi toată discuția)
Prezentare produse - inselaciune nikos61 nikos61 Buna ziua.Socrul meu a primit un telefon de la o firma de vanzari aparate bazate pe impulsuri electromagnetice,si i s-a comunicat ca a castigat un premiu in ... (vezi toată discuția)