avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... TERMEN - Eliberare Autorizatie de Constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

TERMEN - Eliberare Autorizatie de Constructie

A fost depusa cererea pentru obtinerea autorizatiei de constructie cu toate documentele si avizele necesare, la data de 11.10.2010.
Avand in vedere ca au trecut 3 luni de la momentul depunerii cereri si nu am primit nicio instiintare referitoare la documentatia ca nu este incompletă sau necesită clarificări tehnice, pot sa se inceapa lucrarile de executie ?

Care este legea prin care un document trimis autoritatilor statului se aproba tacit daca nu avem un raspuns de la aceasta autoritate in termenul legal de 30 zile ?

Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 23:52, 14 Ianuarie 2011
OUG nr. 27/2003 privind procedura aprobarii tacite
Nu va bazati pe procedura aprobarii tacite, esti exclusiv la mana instantei si mai mult va legati la cap.
Adresati o noua cerere autoritatii publice respective, detaliati situatia expusa si la final mentionati ca prezenta cerere constituie procedura prealabila in conformitate cu dispozitiile Legii 554/2004 si ce este foarte important pastrati o copie de pe adresa dvs. cu nr. de inregistrare dat de autoritatea respectiva.
Daca nici asa nu veti obtine un raspuns inaintati o cerere de chemare in judecata
Autorizatiile de constructie nu se supun aprobarii tacite, se specifica in lege!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria: finalizare imobil smeagull smeagull Buna, In urma cu un an, am cerut primariei sa imi elbereze o adeverinta de finalizare a constructiei (am terminat casa si vreau sa o inregistrez in CF), cu ... (vezi toată discuția)
Primarul isi depaseste atributiile mihaeladumitru mihaeladumitru buna ziua, cumnata mea si primarul orasului se afla in proces, iar eu sunt martor ca am asistat la evenimente, desi nu mi-am dorit sa fiu implicata. Dar nu ... (vezi toată discuția)
Refuzul emiterii unui act intrucat nu mi-am achitat impozitele ukmaurice ukmaurice [b][i]In urma solicitarii de eliberare a unui certificat de urbanism pentru o hala industriala pe terenul unei persoane juridice,s-a obtinut avizul comisiei de ... (vezi toată discuția)