avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident sau nu ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident sau nu ?

Am "lovit" pe cineva intr-un loc in care nu este trecere de pietoni, nici macar trotuar, e un fel de intrare, parcare intre blocuri.Nu avem viteza, 5km/ora.Persoana respectiva abia am atins-o cu masina, dar s-a dezechilibrat, a cazut pe mana si si-a fisurat umarul.Nu a stat in spital.
Nu mi-a fost ridicat permisul, nu am platit amenda.Mentionez ca in ziua acelui incident era ceata si polei.
Ce mi se poate intampla in acest caz? daca ma inteleg cu domnul, cam ce pretentii ar putea avea?
Nu am mai avut nici un incident de acest gen.Am toate punctele, nici nu imi aduc aminte cand am luat ultima amenda.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:39, 2 Februarie 2011
Depinde pana nu stati de vb cu persoana in cauza nu aveti de unde sti ce pretentii are....dar cand a avut loc incidentul ati anuntat politia ceva ......
da, cum sa nu , am fost imediat la spital cu " victima", mi-au prelevat probe biologice, totul a fost in regula, am fost la politie am dat declaratie si eu si victima, au facut masuratori la locul " faptei", am si martori care au vazut ce s-a intamplat si care sunt dispusi sa dea declaratie in cazul in care ajungem la tribunal.
Pur si simplu nu am vrut sa se intample asa ceva.
Mi-a cerut 5000 lei.Mi se pare foarte mult , nici nu am de unde sa ii dau dau ,nu a stat in spital deloc, are medical vreo 50 de zile.
Nu stiu ce sa fac, daca ajungem in instanta exista posibilitatea sa trebuiasca sa platesc mai mult?
conform unei hartii de la politie dosarul este incadrat la art. 184 alin. 1 si 3c , ce inseamna asta?
Certificat medical sau certificat medico-legal ?
Este bine sa incercati sa ajungeti la o intelegere ,fiecare dintre dvs mai lasati cate ceva si probabil ca se va putea.

Alte discuții în legătură

Problema urgenta cu un accident rutier blackang3l24 blackang3l24 buna seara ..imi pare rau daca deranjez dar m`am lovit de o problema a carui rezultat nu il stiu..sa va explic mai detaliat. zilele trecute am avut un accident ... (vezi toată discuția)
Accident rutier intre autoturism si atelaj Bogdan008 Bogdan008 In urma cu cateva zile am fost implicat intr-un accident rutier cu un atelaj, eu fiind conducatorul autoturismului. S-a intamplat in afara localitatii intr-o ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa dtoni dtoni Buna ziua, In data de 25 februarie 2012 au fost am acidentat un pietion in momentul cand efectuam manevra de mers inapoi. Pietonul respectiv se afla pe partea ... (vezi toată discuția)