avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare TVA pentru marfa returnata din vama
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare TVA pentru marfa returnata din vama

Buna ziua,

Cum se poate recupera TVA achitat in vama in iunie 2009, pentru marfa care a fost returnata furnizorului direct din vama. Nu s-a mai facut importul.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Problema tva maryette maryette Am achitat in contul unui anume Birou Vamal in noiembrie 2007 o suma reprezentand tva-ului aferent unui import de marfa,suma inscrisa de pe DVI .Imediat ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am efectuat un import din turcia. am achitat tva in ... Ecodata Ecodata Buna ziua, Am efectuat un import din Turcia. Am achitat TVA in vama pentru acest import. Urmeaza sa returnez o mare parte a produselor furnizorului, Se mai ... (vezi toată discuția)
Dreptul de deducere tva import adrianavv adrianavv Buna tuturor! Intrebare: Am importat din Japonia un utilaj pt. testare. In Japonia s-a facut export temporar, in Romania import definitiv. Tva-ul in vama l-a ... (vezi toată discuția)