avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... personal la interogatoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

personal la interogatoriu

Mama mea este chemata personal la interogatoriu.Insa fiind foarte bolnava (cancer mamar cu metastaze) nu se poate prezenta. Eu, mandatara ei , am prezentat acte medicale, am spus ca mama vrea sa se prezinte la interogatoriu, insa cand sanatatea ii va permite( a fost operata si face chimioterapie) .Partea adversa a a spus ca acest lucru poate dura foarte mult. Am inteles ca fara motive temeinice , lipsa la interogatoriu poate fi considerata o marturisire. Boala mamei mele poate fi considerata motiv temeinic? Partea adversa a lasat interogatoriul la dosar. Pot cere ca interogatoriul sa aiba loc la locuinta mamei, sau pot depune raspunsurile mamei in scris ? Este vorba de un proces de executare silita. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:11, 13 Ianuarie 2011
art. 224 Cod procedura civila> instanta poate incuviinta luarea interogatoriului la domiciliu daca partea este impiedicata de a veni in fata instantei.

Cu aceasta ocazie judecatorul va putea constata personal starea grava a sanatatii mamei dvs. si nu va considera lipsa la interogatoriu ca o marturisire sau ca inceput de dovada.

Depuneti diligente in sensul solicitarii deplasarii instantei la domiciliul mamei dvs.
motivele imposibilitatii de prezentare a mamei dvs in instanta sunt extrem de temeinice. daca ati depus acte medicale in acest sens, nu trebuie sa va faceti probleme ca lipsa dansei va fi o proba favorabila pt partea adversa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada lipsei posibilitati deplasari paratului in instanta vederea interogatoriului officemvp officemvp buna ziua . Va solicit sa-mi raspundeti punctual la urmatoarele intrebari: 1. Daca adeverinta medicala eliberata de medicul de familie constituie dovada ... (vezi toată discuția)
Respingere interogatoriu carmenba carmenba Din motive de sanatate nu ma pot prezenta la interogatoriu solicitat de firma cu care sint in litigiu, si nici la un alt termen cerut de instanta. Imi poate ... (vezi toată discuția)
Citatie cu mentiunea personal la interogatoriu alexandra.a1404 alexandra.a1404 In cazul unui proces de insolventa, citatia cu mentiunea personal la interogatoriu, obliga pe un fost administrator la prezenta obligatorie? Multumesc. (vezi toată discuția)