Din motive de sanatate nu ma pot prezenta la interogatoriu solicitat de firma cu care sint in litigiu, si nici la un alt termen cerut de instanta. Imi poate dauna daca mi se respinge interogatoriul? Cu toate ca eu am prezentat documente explicite ca am fost concediata disciplinar pe nedrept...
Ca sa inteleg......... dvs ati dat in judecata firma pentru concediere nelegala.
Din motive de sanatate nu va puteti prezenta la nici un termen de judecata.
Am inteles bine?
Ar fi bine sa angajati un avocat care sa va reprezinte in instanta. Nu este bine sa lipsiti la o actiune in instanta pe care ati initiat-o. Si, mai ales, trebuie sa stiti ce documente aduce angajatorul in sustinerea nevinovatiei sale.
depuneti actele medicale care sa justifice lipsa d-voastra la interogatoriu. Instanţa poate sa treaca la luarea interogatoriului la domiciliul d-voastra in caz ca sunteti nedeplasabil.
Am depus adeverinte medicale in acest sens, dar avocatul mi-a spus ca e posibil sa ni se respinga interogatoriul. Ideea este daca asta influenteaza cu ceva cistigul demersului meu in instanta..
interogatoriul care ar trebui sa vi se ia nu are cum sa se respinga daca lipsa d-voastra este justificata. interogatoriul este o proba care se coroboreaza cu alte probe.
Neprezentare proces
ietam
As vrea sa va rog sa-mi spuneti: daca un parat nu se prezinta la proces, proba cu interogatoriul, ce pot face? In cerere n-am specificat judecarea in lipsa. E ... (vezi toată discuția)