avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Respingere interogatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Respingere interogatoriu

Din motive de sanatate nu ma pot prezenta la interogatoriu solicitat de firma cu care sint in litigiu, si nici la un alt termen cerut de instanta. Imi poate dauna daca mi se respinge interogatoriul? Cu toate ca eu am prezentat documente explicite ca am fost concediata disciplinar pe nedrept...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 24 Martie 2010
Ca sa inteleg......... dvs ati dat in judecata firma pentru concediere nelegala.
Din motive de sanatate nu va puteti prezenta la nici un termen de judecata.

Am inteles bine?

Ar fi bine sa angajati un avocat care sa va reprezinte in instanta. Nu este bine sa lipsiti la o actiune in instanta pe care ati initiat-o. Si, mai ales, trebuie sa stiti ce documente aduce angajatorul in sustinerea nevinovatiei sale.
Am angajat un avocat care ma reprezinta, dar eu nu ma pot duce la tribunal la interogatoriu
depuneti actele medicale care sa justifice lipsa d-voastra la interogatoriu. Instanţa poate sa treaca la luarea interogatoriului la domiciliul d-voastra in caz ca sunteti nedeplasabil.
Am depus adeverinte medicale in acest sens, dar avocatul mi-a spus ca e posibil sa ni se respinga interogatoriul. Ideea este daca asta influenteaza cu ceva cistigul demersului meu in instanta..
interogatoriul care ar trebui sa vi se ia nu are cum sa se respinga daca lipsa d-voastra este justificata. interogatoriul este o proba care se coroboreaza cu alte probe.

Alte discuții în legătură

Ce intrebari ar putea fii? iosif.kramar iosif.kramar Sunt in litigiu cu banca unde am lucrat 20 de ani. In acest litigiu ei au facut si o cerere reconventionala unde imi cer daune ca le-am stricat imaginea ca ... (vezi toată discuția)
Dovada lipsei posibilitati deplasari paratului in instanta vederea interogatoriului officemvp officemvp buna ziua . Va solicit sa-mi raspundeti punctual la urmatoarele intrebari: 1. Daca adeverinta medicala eliberata de medicul de familie constituie dovada ... (vezi toată discuția)
Neprezentare proces ietam ietam As vrea sa va rog sa-mi spuneti: daca un parat nu se prezinta la proces, proba cu interogatoriul, ce pot face? In cerere n-am specificat judecarea in lipsa. E ... (vezi toată discuția)