Din motive de sanatate nu ma pot prezenta la interogatoriu solicitat de firma cu care sint in litigiu, si nici la un alt termen cerut de instanta. Imi poate dauna daca mi se respinge interogatoriul? Cu toate ca eu am prezentat documente explicite ca am fost concediata disciplinar pe nedrept...
Am aflat ca judecatorul insista sa vin la interogatoriu si mi-a dat alt termen.
Ce se va intampla daca eu tot nu voi putea merge? E posibil sa pierd procesul din cauza asta??
Codul de procedura civila prevede Art. 224. - Instanta poate incuviinta luarea interogatorului la locuinta, daca partea este impiedicata de a veni in fata instantei.
Art. 225. - Daca partea, fara motive temeinice, refuza sa raspunda la interogator sau nu se infatiseaza, instanta poate socoti aceste imprejurari ca o marturisire deplina sau numai ca un inceput de dovada in folosul partii potrivnice.
Prin urmare, din ce scrieti va sfatuiesc sa va duceti , alfel riscati sa li se admita orice cerere angajatorului, pe langa ca veti pierde .
. 2. Avocatul nu poate raspunde la interogatoriu in numele dvs, si nici nu va avea ce face daca instanta va aprecia ca se aplica prev.art.225 de mai sus....faptul ca instanta insisita nu e un semn bun , va spun din experienta.
Chiar daca celelalte probe coroborate arata ca angajatorul nu are dreptate??
Speram ca interogatoriul alaturi de alte probe sint doveditoare...
La interogatoriul meu firma a mintit si a denaturat adevarul cu nerusinare fara probe scrise. Eu daca as putea sa merg la tribunal as putea minti la fel de mult....
Cum apreciaza judecatorul cine are dreptate?
Raspunsurile la interogatoriu vor fi coroborate si cu celelate mijloace de proba administrate in litigiu ... pe baza acestor probe, judecatorul isi va forma convingerea .
Neprezentare proces
ietam
As vrea sa va rog sa-mi spuneti: daca un parat nu se prezinta la proces, proba cu interogatoriul, ce pot face? In cerere n-am specificat judecarea in lipsa. E ... (vezi toată discuția)