avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de crestere a copilului si stimulentul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de crestere a copilului si stimulentul

am nascut pe 23 august 2010 si am prins legea veche cu perioada de concediu pt cresterea copilului.intrebare;daca m-as intoarce la serviciu inainte de a implini copilul 1 am (de ex la 11 luni)as beneficia de stimulentul de 500 ron care se acorda daca te intorci mai devreme la servici dupa noua lege pana la implinirea varstei copilului de 2 ani?reamintesc ca am nascut anul trecut.;)
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 17:06, 13 Ianuarie 2011
NU
Se aplica pentru persoanele care nasc dupa 01.01.2011.
Dvs. beneficiati in schimb de indemnizatia calculata 2 ani nu doar un singur an dupa noile prevederi.
Din pacate nu beneficiati.
OUG 111/2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc 2 ani...dupa 1 an vreau sa ma angajez!!!! anamariaholban anamariaholban Buna ziua, Fiti amabili, am un baietel de aproape un an.Am nascut in dec 2010 si am optat pentru CCC 2 ani....as dori sa stiu daca mai beneficiez de cei 500 ... (vezi toată discuția)
Ccc 2 ani, intoarcerea la locul de munca? roxana_pop12 roxana_pop12 Buna ziua. Se poate sa ma intorc la locul de munca, daca am optat pt ccc 2 ani? Daca da, se primeste acel stimulent de 500 lei? multultumesc anticipat ... (vezi toată discuția)
Ajutor - indemnizatia pentru cresterea copilului - prima de 500 ron ioana_d ioana_d Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la intrebarea : prima de insertie (cea de intoarcere la munca = 500 ron) se da direct fara a beneficia de nici ... (vezi toată discuția)