stiu o societate care isi are sediul social si isi si desfasoara activitatea - alimentatie publica - pe un drum national DN 22 C acum E 18 sau 81, nu stiu cu siguranta nr , bucuresti - cernavoda - medgidia - constanta, intr-o padure, la intrare in Medgidia. Anul trecut societate s-a pricopsit cu un parapet, ca acelea de pe autostrada fix in fata punctului de lucru, autoritatile spunand ca este amenajat pentru cantar, pt masinile de tonaj mare. Lucru care nu mi se pare corect. Mie mi se pare o sabotare. Este firesc asa ceva? Mai stiti dumneavoastra popasuri prin tara care sa aiba in fata lor un parapet? Ce poate face societatea d pv legal ca acel parapet sa dispara? Cu cine sa se certe? Drumurile nationale? Primaria Medgidia?
Sfaturi , pareri si ajutor.
precizez ca activitatea societatii este periclitata, in sensul ca, majoritatea clientilor se feresc sa opreasca pt ca de multe ori isi face aparitia si politia si locul de parcare este total compromis si pt cei care parcheaza. Numai un tir daca parcheaza nu mai are loc nimeni sa treaca.
va trebui sa ii dati in judecata pe toti ( cei care am montat parapetul, administratorului drumului national, etc.) sa intocmiti f. bine sustinerea actiunii-Obligatia de a face-: (poze de la fata locului din care sa se vada ca va este afectata vizibilitatea , etc., acte din care sa rezulta scaderea cifrei de afaceri, etc.) si sa cereri instantei sa ii oblige sa ridice acel parapet( cu siguranta exista pe acel drum si un loc liber unde ar putea fi montat acel obiect).